Licht, Beeld, Geluid, Verhuur, Verkoop, Installatie, Advies

Verhuur

Maranta Licht-Beeld-Geluid is meer dan alleen de verhuur van apparatuur. We leveren een totaaloplossing voor onze klanten, waarbij bekwame technici, apparatuur van topkwaliteit, de juiste logistiek en een professionele werkhouding er voor zorgen dat elke klus een succes wordt.

Of het nu gaat om een groot of een klein evenement, wij zijn de juiste partner. Alles gebeurt in goed overleg met de klant. Daarbij werken we ook graag samen met de andere partijen die uw evenement tot een succes zullen maken.

U kunt bij ons terecht voor het technisch verzorgen van evenementen, bedrijfspresentaties, vergaderingen, theateruitvoeringen, musicals, live-bands, beurspresentaties en de meest uiteenlopende oplossingen op audiovisueel gebied. Als u een idee heeft, kunnen wij het uitvoeren. In goed overleg komen we altijd tot de juiste audiovisuele oplossingen.

Voorbeelden van producties vind u op deze site. Uiteraard verhuren wij onze apparatuur ook aan klanten die de opbouw of bediening zelf uitvoeren. Raadpleeg hiervoor onze verhuurprijslijst.